Idrottsanläggningar

Du söker själv bland olika lokaler i vårt digitala bokningssystem och skickar din bokningsförfrågan om den idrottsanläggning du vill boka.

Vi byter nu till ett nytt system som är mer användarvänligt och modernt men det innebär också en del förändrade arbetssätt. Föreningsservice finns på plats för stöttning och support så att övergången blir så bra som möjligt.


Bokning av idrottsanläggningar och lokaler

Alla lediga tider hittar du i vårt digitala bokningssystem Länk till annan webbplats. där du också gör dina bokningsförfrågningar. För att kunna göra en bokningsförfrågan måste du ha en inloggning:
Intruktionsfilm om hur du skapar en inloggning Länk till annan webbplats.

När du har skaffat en inloggning kan du sedan smidigt göra olika bokningsförfrågningar.

Idrottshallarna kan bokas per säsong, hösttermin och/eller vårtermin. I första hand prioriteras föreningar med ungdomsverksamhet. Föreningar och privatpersoner kan även boka per timme i mån av ledig tid i hallarna. För att få boka lokaler måste du ha fyllt 18 år.

Om du har problem att använda det digitala systemet kan du även ringa 0470-410 00 eller mejla foreningsservice@vaxjo.se.

Hyror, uthyrningspolicy och riktlinjer för reklam

Hyror och avgifter för lokaler i bokningssystemet , 102 kB. (aktivera gärna bokmärken i dokumentet för att enklare kunna bläddra).

Uthyrningspolicy med villkor för uthyrning av kultur- och fritidsförvaltningens lokaler , 82 kB, öppnas i nytt fönster.. Uthyrningspolicyn gäller till exempel vem som kan hyra/låna lokaler och vilka regler som gäller under tiden man hyr/lånar lokalen. Policyn är beslutad av kultur- och fritidsnämnden.

Riktlinjer för reklam i de kommunala idrottsanläggningarna. , 71 kB, öppnas i nytt fönster. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat om riktlinjerna. 

Så behandlar vi dina personuppgifter

Hur vi, enligt dataskyddsförordningen GDPR, behandlar de personuppgifter som vi får från dig när du bokar en lokal hos oss:
Så hanterar vi dina personuppgifter när du bokar lokal hos oss , 340 kB.

Övriga lokaler

Scenrums webbplats Länk till annan webbplats. finns ett register över lokaler i Växjö, som kan användas för olika typer av arrangemang och aktiviteter. På många lokaler i registret finns även måttuppgifter, foton, ritningar och annan viktig information.

Sök lokaler i Växjö stad. Länk till annan webbplats.

Sök lokaler utanför Växjö stad. Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 12 april 2023