Beachplaner

Intill Kampaängen finns en beachplan där du kan spela fotboll, handboll och volleyboll. Här är fritt fram att spela för alla som vill, men planerna kan även bokas.

Ytan av finkornig sand är indelad i tre spelplaner. Alla planer är bokningsbar. I bokningskalendern finns avsatt tid för "Allmänhetens volleyboll". Det är olika planer för olika dagar – se Rbok Länk till annan webbplats. vad som gäller för respektive dag. På plan 1 och 2 sitter nätet uppe för volleyboll och på plan 3 kommer det även vara möjligt att spela handboll eller fotboll. Det är fritt fram att använda ytan så länge den inte är bokad av någon.

För att boka beachplanerna gå in på Rbok Länk till annan webbplats. och gör en bokningsförfrågan senast två dagar innan bokningstillfället. Vid senare bokning eller övriga frågor ring 0470-410 00 eller mejla till foreningsservice@vaxjo.se. Ibland är planen uppbokad för turneringar, datumen kommer att uppdateras under våren.

Beachplanerna finns på Kampaängen utmed Växjösjön, bredvid simhallen. Om du ska parkera bil gör du det på simhallens parkering.  

Fakta

Mått: Varje spelplan är 8 x 16 meter
Adress: Kampaängen, Kampastigen, Växjö 
Sittplatser: Mindre läktare finns
Grillplats: Finns
Toalett: Finns ej

Så här sätter du upp nätet

Senast uppdaterad: 31 maj 2024