Anmälan Kulturnatten

Det gläder oss att få bjuda in er till 2024 års kulturnatt, där vi uppmuntrar er att arrangera på temat drömmar!

Sedan urminnes tider har drömmar tillskrivits mystiska kvaliteter. De har påståtts kunna förebåda kommande händelser, styra våra vägval och de har väckt oss svettiga av skräck. Men drömmarna har också gett upphov till stora idéer och betydande framsteg på så gott som alla samhällsområden. Att vi allt som oftast försöker tyda det vi upplever under sömnens tillstånd skvallrar kanske om att drömmarna, också i vårt alltmer upptagna tidevarv, betyder mer än vad vi tror. Kanske är hela livet ett drömspel? Och vad gömmer sig egentligen på andra sidan drömmarna?

Varmt välkomna att medskapa kulturnatten lördagen den 27 januari. Temat är som vanligt frivilligt – dröm dig bort till de mest fantastiska av världar, klardröm eller låt någon annan kliva in i just dina drömmar.

Växjö kommun samordnar och marknadsför kulturnatten som helhet genom programfoldrar, affischer, annonser och sociala medier. Program för barn och familj marknadsförs under rubriken Kulturknatten.

Anmäl era programpunkter senast fredag den 1/12

Bifogade bilder till programmet måste vara godkända för publicering och högupplösta nog för att använda i tryck. Identifierbara personer måste ha lämnat sitt godkännande till att bilden används. Tänk på att inte skicka in bilder som innehåller text eller logotyper.

Om ni vet vilken lokal ni önskar hålla till i, kontakta först lokalhållaren för ett okej.

Övriga frågor:
Mark Andersson telefon 0470-417 68
Maria Lundqvist telefon 0470-414 73
eller kulturnatten@vaxjo.se

Anmälan till Kulturnatten 2024 är nu stängd

Senast uppdaterad: 4 december 2023